Monday, August 31, 2015

Shameless Pile Keeps on Growing: Cleaning Day Edition

Cleaning Day (http://siivouspaiva.com/en/) backfired a bit because after the day I had more stuff  than in the beginning. I sold some surplus CDs though.

Here's what I found:

DVDs: Sin, Meltdown: Days of Destruction , 10.5 Earthquake, The Poseidon Adventure (2005), Top Gear: Back in the Fast Lane (The Best of Series 1 & 2), Firestorm, Supernova (2005), Black Eagle, The Monkey King
and some music:
Bal-Sagoth: Atlantic Ascendant (that has some radio-friendly song titles such as "The Splendour of a Thousand Swords Gleaming Beneath the Blazon of the Hyperborean Empire, Part III"  )
Evanescence: The Open Door

Also my plan to get rid of double copies didn't quite work (I was sure I already owned 10.5 Apocalypse instead of 10.5 Earthquake, but it wasn't the case):
Damn it.

3 comments:

  1. Lohduttavaa huomata, että joku muukin hommailee itselleen hetken mielenhäiriössä noita kaksoiskipaleita. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä :D Jossakin vaiheessa syksyä taidan pläjäyttää listan tuplista joita on kertynyt kokoelmiin.

      Delete
  2. Eilen meinasin ostaa kirpparila Don Rosan kokoelmakirjan Auringon poika, koska olin takuuvarma ettei minulla sitä vielä ole ja syyksi siihen uskoin sen ettei siinä kuitenkaan ole minulle mitään muuta uutta kuin kannet. Vastoin tapojani jätin ostamatta, koska se oli pahasti ylihinnoiteltu ja tuumin että ehkä sen hinta vielä laskee. Siitä riippumatta tiesin, että tulisin lykkäyksestä huolimatta kuitenkin ostaneeksi sen jossain vaiheessa, oli se kallis tai ei. Onneksi pihiys nosti hetkellisesti päätään, sillä tottakai minulla se on jo ja näin säästyin yhdeltä tuplaostokselta lisää. Niitä kun on jo yksi kaappi täynnä. Siis ei tuota Don Rosan kirjaa, vaan ylipäätään kaikenlaisia tuplaostoksia.

    ReplyDelete

Thank you for your interest! (All comments are moderated before publishing so please be patient!)

Recommendations by Engageya